Advertisement

Filyos Kalesi : Filyos Kalesi Ve Zonguldak Da Gezilecek Yerler / Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum.

Filyos Kalesi : Filyos Kalesi Ve Zonguldak Da Gezilecek Yerler / Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum.. Tarihi boyunca değişik isimlerle (tios, tieion, tianon, tium) anılmıştır. Orta çağ zamanların da yapıldığı bilinen bu kale zonguldak çaycuma ilçesindedir. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Yazar şeyhmus yüce tarih şub 21, 2021.

Yazar şeyhmus yüce tarih şub 21, 2021. Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır.

Jch1i0suiswsam
Jch1i0suiswsam from www.bursahaber.com
Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi , kentin denize hakim bir noktası olan bir. Filyos kalesi filyos beldesi sınırları içindedir ve batı karadeniz'de yer alır. Her zamanki gibi yine bir akşam üstü ulaştık. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Filyos kalesi google haritasını sol üstteki işaretlerden. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur.

Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek.

Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. Her zamanki gibi yine bir akşam üstü ulaştık. Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum. Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Teios antik kenti kalıntılarının olduğu yer.filyos kalesi olarak biliniyor.filyos'a çok yakın.giriş ücretsiz,otopark ücretsiz.manzara süper.deniz ve. Filyos nehri'nin karadeniz' e döküldüğü alanda kurulu filyos antik kenti, önceleri billaius bu tarihsel eserlerden kale ve amfiteatr 2001 yılında restore edilmeye başlanmış ve çalışmalar halen sürmektedir. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Filyos kalesi filyos beldesi sınırları içindedir ve batı karadeniz'de yer alır. Yazar şeyhmus yüce tarih şub 21, 2021. Booking now with the best price for filyos kalesi, pay later.

Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Her zamanki gibi yine bir akşam üstü ulaştık. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Filyos nehri'nin karadeniz' e döküldüğü alanda kurulu filyos antik kenti, önceleri billaius bu tarihsel eserlerden kale ve amfiteatr 2001 yılında restore edilmeye başlanmış ve çalışmalar halen sürmektedir. Lütfen farklı bir tarih seçin.

080603023s Zonguldak Filyos Kalesi Galpay Flickr
080603023s Zonguldak Filyos Kalesi Galpay Flickr from live.staticflickr.com
6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Filyos ve günbatımı aslında bir gezi hikayesi değil bu. Yaşar kapucu tarafından filyos kalesi altında bulunan sarnıcın videosu. Filyos kalesi google haritasını sol üstteki işaretlerden. Check room prices and photos. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi , kentin denize hakim bir noktası olan bir. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Filyos beldesine çaycuma ilçesi üzerinden sahil yolundan ulaşabilirsiniz.

Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek.

Yaşar kapucu tarafından filyos kalesi altında bulunan sarnıcın videosu. Filyos kalesi nerede, filyos kalesi hakkında bilgi, zonguldak filyos kalesi. Check room prices and photos. Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. 6ncı yüzyılda kurulduğu ve m.s. Filyos kalesi filyos beldesi sınırları içindedir ve batı karadeniz'de yer alır. 25 sun apr login:2021 26 mon apr log out:2021. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. Küçük bir mola, doğayla baş başa kalma, dalgaların arasında kaybolma, anılara dalma yazısı. Teios antik kenti kalıntılarının olduğu yer.filyos kalesi olarak biliniyor.filyos'a çok yakın.giriş ücretsiz,otopark ücretsiz.manzara süper.deniz ve. Filyos kalesi google haritasını sol üstteki işaretlerden. Filyos nehri'nin karadeniz' e döküldüğü alanda kurulu filyos antik kenti, önceleri billaius bu tarihsel eserlerden kale ve amfiteatr 2001 yılında restore edilmeye başlanmış ve çalışmalar halen sürmektedir. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır.

Zonguldağın çaycuma ilçesine bağlı filyos (hisarönü) kasabasında, sahilde, kale yanında gezmek. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. Filyos kalesi filyos beldesi sınırları içindedir ve batı karadeniz'de yer alır. Yaşar kapucu tarafından filyos kalesi altında bulunan sarnıcın videosu. Lütfen farklı bir tarih seçin.

Deneme Caliskan Turizm Kahramanmaras
Deneme Caliskan Turizm Kahramanmaras from caliskanturizm.com
Check room prices and photos. Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde. Orta çağ zamanların da yapıldığı bilinen bu kale zonguldak çaycuma ilçesindedir. Şu an filyos kalesi haritası sayfasındasınız. Bu sayfayı kapatmak istiyorum.çünkü kullanmıyorum. Romalılar döneminde yapıldığı düşünülen filyos kalesi, denize hâkim bir burun üzerine kurulmuş eşsiz bir görsel şölene ev sahipliği yapmaktadır. Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. Zonguldak il merkezine 25 km, çaycuma ilçesine ise 10 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Filyos kalesi, zonguldak ilinin çaycuma ilçesine bağlı filyos beldesi yakınlarında yer almaktadır.

Filyos ve günbatımı aslında bir gezi hikayesi değil bu. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Filyos kalesi filyos beldesi sınırları içindedir ve batı karadeniz'de yer alır. Filyos kalesi'nin kuzey tarafında kalan tepesi, filyos'un ilk yerleşim yeri. Zonguldak ili çaycuma ilçesinde hisarönü'nde (filyos) bulunan bu kale ortaçağ'da yapılmıştır. Yaşar kapucu tarafından filyos kalesi altında bulunan sarnıcın videosu. Filyos kalesi 'ni ziyaret etmiş veya bu bölgenin yerlisi iseniz aşağıdaki yorum alanında edindiğiniz gözlemleri paylaşarak kamp sever gezginlerimize yardımcı olabilirsiniz. Zonguldak filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen filyos kalesi, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur. Orta çağ zamanların da yapıldığı bilinen bu kale zonguldak çaycuma ilçesindedir. Kalenin kitabesi günümüze gelemediğinden yapım tarihi kesinlik kazanamamıştır. Romalılar tarafından yapıldığı bilinen bu yerleşim yeri çaycuma i̇lçesinde. 25 sun apr login:2021 26 mon apr log out:2021. Filyos'ta bulunan ve romalılar tarafından yapıldığı düşünülen kale, kentin denize hakim bir noktası olan bir burun üzerinde kurulmuştur.

Yazar şeyhmus yüce tarih şub 21, 2021 filyos. Filyos beldesine çaycuma ilçesi üzerinden sahil yolundan ulaşabilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar